Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g11g80kcal0.1g0.1g8.8g0g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 219g84kcal0.3g17.8g0.2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g380kcal1g48g18.2g6.6g
Valittu annoskoko236g190kcal0.5g24g9.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna118g95kcal0.3g12g4.6g1.7g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339