Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g113g38kcal0.2g8g0.3g2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)54g200kcal7.6g29.7g4.3g5.9g
Sokeri 23g91kcal0g22.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 45g240kcal0.1g0.2g27g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1155kcal15.8g124.4g63.2g15.8g
Valittu annoskoko236g577kcal7.9g62.2g31.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna118g289kcal4g31.1g15.8g4g
Arvot/100g100g244kcal3.3g26.3g13.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131803