Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)49g16kcal1.6g2.4g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g2.8g9kcal0g0.1g1.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.8g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g270kcal8.8g52.2g2.8g3.4g
Valittu annoskoko236g135kcal4.4g26.1g1.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna118g68kcal2.2g13.1g0.7g0.9g
Arvot/100g100g57kcal1.9g11g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148105