Tuore pasta

Sekoita aineet kskenään kiinteäksi taikinaksi kierrä kelmun sisälle anna levätä puolituntia tai enemmän kaulitse mahdollisen ohkaseksi levyksi jauhota ja kierrä rullalle leikka ohkasia paloja laita roikkumaan tikkuun keitö runsaassa vedessä 4-5 minuuttia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Pipa1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.142g498kcal18.9g96.7g3.4g5.4g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g72g123kcal10.8g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g1359kcal59.4g193.4g37.4g10.8g
Valittu annoskoko236g680kcal29.7g96.7g18.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna118g340kcal14.9g48.4g9.4g2.7g
Arvot/100g100g288kcal12.6g40.9g7.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148793