Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino35g120kcal8.1g18.6g1.3g2.1g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g56g37kcal7.3g1.1g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g15g6.2kcal1.4g0.1g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g513kcal55g40g14.2g4.2g
Valittu annoskoko236g257kcal27.5g20g7.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna118g128kcal13.8g10g3.6g1.1g
Arvot/100g100g109kcal11.6g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930