Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g214g225kcal17.1g30g4.3g21.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g678kcal41.6g60g30.8g42.8g
Valittu annoskoko236g339kcal20.8g30g15.4g21.4g
Annoskoko puolitettuna118g170kcal10.4g15g7.7g10.7g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308