Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Maissi, pakaste (Spar) 200g7.5g8.3kcal0.3g1.5g0.2g0g
Lihapulla 1kpl/15g28g68kcal4.2g2.6g4.2g0.2g
Makaroni, tumma 23g81kcal3g14.8g0.7g1.3g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Turun sinappi, mieto3g5.7kcal0.1g0.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g428kcal17.8g60g11.2g5.4g
Valittu annoskoko236g214kcal8.9g30g5.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna118g107kcal4.5g15g2.8g1.4g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180735