Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)11g23kcal2.6g0.2g1.2g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%38g41kcal6.8g1.1g1.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali169g33kcal3g3.7g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g194kcal24.8g10g5.2g7.8g
Valittu annoskoko236g97kcal12.4g5g2.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna118g49kcal6.2g2.5g1.3g2g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=23837