Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 158g505kcal42.2g0g37.7g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g11g36kcal3.4g6.2g0.1g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g34g57kcal0.7g0.5g5.8g0.2g
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Korppujauho 11g41kcal1.2g8.4g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1343kcal100.6g30.4g92g1.6g
Valittu annoskoko236g672kcal50.3g15.2g46g0.8g
Annoskoko puolitettuna118g336kcal25.2g7.6g23g0.4g
Arvot/100g100g285kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658