Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 88g73kcal16g0g1g0g
Tomaatti, tuore19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Sipuli, tuore19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Papu, ohut vihreä, pirkka13g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g25g15kcal0.9g1.8g0.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki15g12kcal2g0.3g0.3g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 13g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g6.2g1.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli, tuore 13g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton6.2g1.3kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia6.2g9kcal1.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g292kcal44g10.4g7.2g3.6g
Valittu annoskoko236g146kcal22g5.2g3.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna118g73kcal11g2.6g1.8g0.9g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301469