Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale88g114kcal15.8g1.9g5.3g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras47g149kcal6.4g27.1g1.5g3.8g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 25g65kcal6.7g0g4.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)73g44kcal0.7g3.3g2.9g0.4g
Sinappi 4.4g5.7kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g754kcal59.6g65.8g28.4g8.6g
Valittu annoskoko236g377kcal29.8g32.9g14.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna118g189kcal14.9g16.5g7.1g2.2g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789