Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5.2g3.9kcal0.7g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta114g412kcal14.9g80g2.4g4g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 10g55kcal0g0.1g6.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g39kcal4.4g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ohrasuurimo 4.2g13kcal0.3g2.6g0.1g0.3g
Lihaliemi laimennettu 10g2kcal0g0.3g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.8g70kcal0g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g1210kcal40.8g170.8g37.8g9.6g
Valittu annoskoko236g605kcal20.4g85.4g18.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna118g303kcal10.2g42.7g9.5g2.4g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.1g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334