Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g84g184kcal15.4g0g13.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus39g138kcal5.5g0.2g12.6g0g
Herne kuivattu113g317kcal20.1g54.6g1.1g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g1278kcal82g109.6g55g22.6g
Valittu annoskoko236g639kcal41g54.8g27.5g11.3g
Annoskoko puolitettuna118g320kcal20.5g27.4g13.8g5.7g
Arvot/100g100g270kcal17.4g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=34161