Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 35g188kcal0.3g0.2g21g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g39g137kcal5.5g22g2.7g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mustikka pirkka 200 g56g19kcal0.6g3.6g0.6g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g56g48kcal1.7g2.6g3.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g1086kcal22.8g116.8g59g1g
Valittu annoskoko236g543kcal11.4g58.4g29.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna118g272kcal5.7g29.2g14.8g0.3g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618