Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 134g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 15g4.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Poronliha, paistettu 40g80kcal10g0g4.5g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g45g18kcal0.4g3.6g0.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.5g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana472g212kcal21.2g9g9.6g0.8g
Valittu annoskoko236g106kcal10.6g4.5g4.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna118g53kcal5.3g2.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305