Pikaiset pikkupitsat

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
100 g kanan filesuikale, marinoimaton
200 g Polar 15 % juustoa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g paprikaa
40 g oliiveja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Paista kanaa pannussa vartti öljyssä.

Levitä tomaattimurska, kana, ananas, paprika ja oliivi pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g56g162kcal3.9g28.1g3.9g1.7g
Kariniemen kananpojan Maustamattomia fileesuikaleita, annos 450g16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu31g81kcal9.7g0g4.7g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)61g24kcal1g5g0.1g0.9g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper36g20kcal0.1g5g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Paprika, punainen16g4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Oliivi, musta kivetön, Euroshopper6.3g6.9kcal0.1g0.1g0.7g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl2.3g8.4kcal0.3g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g701kcal38g83.4g24.2g6.8g
Valittu annoskoko236g351kcal19g41.7g12.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna118g175kcal9.5g20.9g6.1g1.7g
Arvot/100g100g148kcal8g17.6g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435362