Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.4g1g1.6g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Maitojauhe rasvaton 3.1g11kcal1g1.7g0g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)35g67kcal8.7g0g3.5g0g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.7g0.1g1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g8.8g8.8kcal0.4g1.8g0g0g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g852kcal48.4g64.6g43.6g7g
Valittu annoskoko237g426kcal24.2g32.3g21.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna118g213kcal12.1g16.2g10.9g1.8g
Arvot/100g100g180kcal10.2g13.7g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90253