Kahden kaalin gratiini

Höyrytä tai keitä kaalit n. 5 min. Valuta ja laita uunivuokaan.

Sulata rasva kattilassa ja lisää jauhot.

Ruskista hetki ja lisää maito.

Lisää puolet juustoraasteesta, kun kastike kiehuu.

Kun juusto on sulanut kastikkeeseen ripottele loput juustosta kaalien päälle ja kaada kastike vuokaan.

Kypsennä uunissa 225C noin 20 minuuttia tai kunnes pintaan tullut kaunis väri.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Parsakaali brokkoli 56g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Juusto, keskiarvo 19g66kcal4.7g0g5.2g0g
Maito,kevyt (valio) 100g56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Voi 60% rasvaa 7.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g379kcal22.6g17g22.6g7.4g
Valittu annoskoko237g190kcal11.3g8.5g11.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna119g95kcal5.7g4.3g5.7g1.9g
Arvot/100g100g80kcal4.8g3.6g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145378