Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)78g23kcal0.8g4.7g0.2g0.8g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 16g26kcal1.2g0.6g2g0.4g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g22g47kcal2.3g8.3g0.5g1.6g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g241kcal9g29.6g9.4g5.8g
Valittu annoskoko237g121kcal4.5g14.8g4.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna119g60kcal2.3g7.4g2.4g1.5g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568