Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kidneypapu, suolaliemessä16g17kcal1.2g2.8g0.1g1.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g25g24kcal2g3.5g0.2g2g
Paistijauheliha nauta 5%63g81kcal13g0g3.1g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g46g16kcal0.5g3.1g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.8g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g382kcal35.4g25.4g14.4g10.6g
Valittu annoskoko237g191kcal17.7g12.7g7.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna118g96kcal8.9g6.4g3.6g2.7g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886