Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1004g1396kcal190.8g0g70.3g0g
Korppujauho 126g460kcal13.2g94g1.3g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 502g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)314g110kcal7.5g14.7g1.6g8.2g
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g4802kcal495.4g232.2g203.6g34.4g
Valittu annoskoko2360g2401kcal247.7g116.1g101.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna1180g1201kcal123.9g58.1g50.9g8.6g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628