Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 440g441kcal11.2g1.7g42.2g7.9g
Pekoni, paistettu 320g1648kcal52.6g0g162.2g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti200g560kcal6.8g11.2g54g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g60g45kcal4.5g5.7g0.3g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Kasvisliemi laimennettu 400g37kcal1.2g1.6g2.9g0.2g
Lihaliemi laimennettu 400g76kcal0g12g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g10624kcal169.8g89.6g1064g16.4g
Valittu annoskoko2360g5312kcal84.9g44.8g532g8.2g
Annoskoko puolitettuna1180g2656kcal42.5g22.4g266g4.1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165804