Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 250g1811kcal3g1g203g0g
Sokeri 142g574kcal0g141.3g0g0g
Kananmuna, paistettu 92g185kcal11.7g0.3g15.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1114kcal33.1g227.2g3.9g11.4g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Raparperi 333g112kcal2.3g18.3g0.3g4.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 333g128kcal0.5g27.2g0.3g5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Sokeri 67g270kcal0g66.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.2g0g0.2g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g333g1165kcal46.6g186.4g25g33.3g
Voi 167g1208kcal2g0.7g135.3g0g
Sokeri 106g431kcal0g106.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 167g571kcal17g116.5g2g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g15451kcal235g1853.4g772.2g120.8g
Valittu annoskoko2360g7726kcal117.5g926.7g386.1g60.4g
Annoskoko puolitettuna1180g3863kcal58.8g463.4g193.1g30.2g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790