Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta585g2105kcal76g409.3g12.3g20.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 510g2069kcal0g509.3g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g200g1439kcal2g2g159.9g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g12653kcal241.6g1947.2g412.8g57.2g
Valittu annoskoko2360g6327kcal120.8g973.6g206.4g28.6g
Annoskoko puolitettuna1180g3163kcal60.4g486.8g103.2g14.3g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095