Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g497g298kcal49.7g21.4g1.5g0g
Sokeri 844g3427kcal0g843.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 437g623kcal54.6g1.3g44.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 387g1329kcal39.5g271.2g4.6g13.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 72g265kcal13.2g7.9g15.5g21.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g95kcal0g23.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl99g894kcal0g0g99.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g13863kcal314g2337.6g331.4g70.6g
Valittu annoskoko2360g6931kcal157g1168.8g165.7g35.3g
Annoskoko puolitettuna1180g3466kcal78.5g584.4g82.9g17.7g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920