Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 42g31kcal5.5g0.5g0.2g2.9g
Vehnälese 67g153kcal8.9g10.3g3g25.2g
Ruislese 57g159kcal8.6g14.8g2.5g22.3g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g168g622kcal23.5g92.4g13.4g18.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)504g1764kcal60.5g347.7g9.6g25.2g
Vehnäjauho puolikarkea 672g2305kcal68.5g470.3g8.1g23.5g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g10124kcal351g1885.4g73.6g235.2g
Valittu annoskoko2360g5062kcal175.5g942.7g36.8g117.6g
Annoskoko puolitettuna1180g2531kcal87.8g471.4g18.4g58.8g
Arvot/100g100g215kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334948