Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g60g210kcal0g1.8g22.8g0g
Becel juokseva, annos 10g140g924kcal0g0g103.6g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g600g2670kcal42.6g407.4g118.2g21g
Vispikerma Flora 20%500g1100kcal15g25g100g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)400g224kcal34g20g0.8g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g260g1453kcal21.8g143g88.4g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g150g818kcal7.5g88.5g48g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini30g105kcal25.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g16560kcal293.4g1751.6g963.6g42g
Valittu annoskoko2360g8280kcal146.7g875.8g481.8g21g
Annoskoko puolitettuna1180g4140kcal73.4g437.9g240.9g10.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963