Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta585g2106kcal76.1g409.5g12.3g20.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g200g1440kcal2g2g160g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 400g142kcal0.6g28.4g0.4g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4722g12658kcal242g1948g413g57.2g
Valittu annoskoko2361g6329kcal121g974g206.5g28.6g
Annoskoko puolitettuna1181g3165kcal60.5g487g103.3g14.3g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095