Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g500g3600kcal5g5g400g0g
Fariinisokeri500g2030kcal0g499.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten113g371kcal26.4g50.6g23.6g12.4g
Pandan tumma suklaa 150 g175g935kcal8.6g91g56g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g250g1313kcal23.7g132.5g77.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl125g722kcal26.4g6.6g63.1g14.5g
Leivinjauhe 13g22kcal0.6g4.7g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4725g21013kcal294.6g1646.6g1500g54g
Valittu annoskoko2363g10506kcal147.3g823.3g750g27g
Annoskoko puolitettuna1181g5253kcal73.7g411.7g375g13.5g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.8g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773