Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 220g720kcal22.4g146.1g2.4g7.4g
Herne 267g184kcal13.5g25g1.1g8.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 253g51kcal1.7g7.6g0.3g4.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g667g135kcal4g25.3g2g9.3g
Maissi, purkki Rainbow211g126kcal4g20g3.2g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 67g152kcal9.3g1.1g12g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 667g614kcal105.4g16.7g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4728g4001kcal322.8g489g69g61g
Valittu annoskoko2364g2001kcal161.4g244.5g34.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna1182g1000kcal80.7g122.3g17.3g15.3g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221