Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g233g1700kcal2.3g2.3g186.3g0g
Sokeri 198g803kcal0g197.7g0g0g
Muna, annos 60g210g184kcal15.8g1.8g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 227g779kcal23.1g158.9g2.7g7.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.7g35kcal0g8.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 931g331kcal1.5g66.2g0.8g18.6g
Voi, 1 tl, 5 g70g510kcal0.7g0.7g55.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 140g416kcal25.9g3.5g33.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g349g1397kcal0g349.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4732g12309kcal138.6g1577.8g583.8g53g
Valittu annoskoko2366g6155kcal69.3g788.9g291.9g26.5g
Annoskoko puolitettuna1183g3077kcal34.7g394.5g146g13.3g
Arvot/100g100g260kcal2.9g33.3g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107