Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g686kcal20.4g140g2.4g7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g360kcal29g1.7g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)400g1100kcal64g4g92g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste200g720kcal58g3.4g56g0g
Basilika, tuore 26g7.1kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 60g119kcal0.8g1.1g12g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4732g10101kcal459.6g352.6g767.6g30g
Valittu annoskoko2366g5051kcal229.8g176.3g383.8g15g
Annoskoko puolitettuna1183g2525kcal114.9g88.2g191.9g7.5g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.5g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428100