Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 450g506kcal95.1g0g13.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 630g267kcal61.8g2.5g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)612g165kcal8g29.4g1.2g10.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g675g137kcal4g25.6g2g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4734g2150kcal337.8g115g34.6g39.6g
Valittu annoskoko2367g1075kcal168.9g57.5g17.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna1184g537kcal84.5g28.8g8.7g9.9g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361