Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1030g3533kcal104.9g720.7g12.4g36g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 792g508kcal25.3g38.2g27.7g0.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%317g887kcal91.9g7.9g53.9g0g
Oliiviöljy 178g1576kcal0g0g178.2g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g13146kcal448.4g1563.6g544.4g72.6g
Valittu annoskoko2368g6573kcal224.2g781.8g272.2g36.3g
Annoskoko puolitettuna1184g3287kcal112.1g390.9g136.1g18.2g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531