Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g1161g2647kcal220.5g0g197.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g163g439kcal12.2g79.6g8.1g16.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g580g377kcal18.6g27.9g20.3g0g
Kananmuna kuoreton 174g248kcal21.8g0.5g17.8g0g
Korppujauho (X-tra)290g1103kcal37.7g220.5g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g9628kcal621.6g657g498.6g32.6g
Valittu annoskoko2368g4814kcal310.8g328.5g249.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna1184g2407kcal155.4g164.3g124.7g8.2g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519