Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 1333g2604kcal249.2g0g180g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)400g720kcal76g0.4g44g0g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g75g90kcal1.9g4.5g6.7g1.1g
Tomaattimurska 267g78kcal1.5g14.1g0.5g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g7821kcal730.6g39.8g522.6g12.4g
Valittu annoskoko2368g3911kcal365.3g19.9g261.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna1184g1955kcal182.7g10g130.7g3.1g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164