Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 960g407kcal94.2g3.8g1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g640g3456kcal64g230.4g236.8g0g
Semper mangoa soseena640g320kcal1.3g76.8g1.9g0g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g9405kcal319g877.8g479.4g0g
Valittu annoskoko2368g4702kcal159.5g438.9g239.7g0g
Annoskoko puolitettuna1184g2351kcal79.8g219.5g119.9g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658