Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g101g61kcal13.2g1.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 805g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1309g4491kcal133.4g916.2g15.7g45.8g
Oliiviöljy 56g499kcal0g0g56.4g0g
Suola, annos 3g97g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g10102kcal293.2g1834.6g145g91.6g
Valittu annoskoko2368g5051kcal146.6g917.3g72.5g45.8g
Annoskoko puolitettuna1184g2526kcal73.3g458.7g36.3g22.9g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414