Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1452kcal2.4g0.8g162.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 200g687kcal20.4g140.1g2.4g7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste100g360kcal29g1.7g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)400g1101kcal64.1g4g92.1g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 200g70kcal9.2g3.9g0.6g5g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g183kcal12g19.2g6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste200g721kcal58g3.4g56g0g
Basilika, tuore 26g7.1kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 60g119kcal0.8g1.1g12g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g10110kcal459.8g352.8g768.2g30g
Valittu annoskoko2368g5055kcal229.9g176.4g384.1g15g
Annoskoko puolitettuna1184g2527kcal115g88.2g192.1g7.5g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428100