Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1869g2504kcal166.3g340.1g48.6g80.4g
Sitruunamehu, laimentamaton374g79kcal1.1g6g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72.1g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g6574kcal341.6g711.4g242.6g170.8g
Valittu annoskoko2368g3287kcal170.8g355.7g121.3g85.4g
Annoskoko puolitettuna1184g1644kcal85.4g177.9g60.7g42.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788