Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g100g110kcal5g21g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g300g1080kcal84g6g81g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4738g5796kcal528.2g118.8g346g52.2g
Valittu annoskoko2369g2898kcal264.1g59.4g173g26.1g
Annoskoko puolitettuna1185g1449kcal132.1g29.7g86.5g13.1g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349