Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 17g55kcal1.8g10.1g0.4g1.6g
Vehnäjauho, sunnuntai49g172kcal5.9g34.8g1g1.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)30g112kcal4.2g16.6g2.4g3.3g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 26g104kcal0g25.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g73g61kcal0.8g13.3g0.3g1.3g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g30g223kcal0g0g24.8g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g1463kcal25.8g203g57.8g15.4g
Valittu annoskoko237g732kcal12.9g101.5g28.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna119g366kcal6.5g50.8g14.5g3.9g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099