Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g38g13kcal0.4g2.4g0.2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g30g27kcal1.4g5g0.2g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g30g27kcal1.8g4.5g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow30g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g251kcal19.2g27g7g0.2g
Valittu annoskoko237g126kcal9.6g13.5g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna119g63kcal4.8g6.8g1.8g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190151