Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g5.8g3.3kcal0.2g0.6g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Punaviini15g10kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g310kcal25.4g13.4g14.6g4.4g
Valittu annoskoko237g155kcal12.7g6.7g7.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna119g78kcal6.4g3.4g3.7g1.1g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.8g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608