Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 36g124kcal3.7g25.3g0.4g1.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt110g50kcal3.5g5.3g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä5.5g37kcal0.1g0.1g4.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g53g44kcal0.6g9.6g0.2g0.9g
Ruokosokeri8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g652kcal21.8g98.4g17.6g4.4g
Valittu annoskoko237g326kcal10.9g49.2g8.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna119g163kcal5.5g24.6g4.4g1.1g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826