Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g88g31kcal0.9g5.7g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 66g210kcal17.6g0g15.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g35g123kcal6.3g20.7g1.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g35g56kcal0.3g2.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g846kcal50.6g58.4g45.6g4.6g
Valittu annoskoko237g423kcal25.3g29.2g22.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna119g212kcal12.7g14.6g11.4g1.2g
Arvot/100g100g179kcal10.7g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720