Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g47g155kcal7.5g29g0.9g2.8g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g71g64kcal14.2g0g0.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g26g15kcal0.1g3.9g0g0.4g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl47g56kcal1.6g1.7g4.7g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g637kcal47.8g73.4g16.8g7g
Valittu annoskoko237g318kcal23.9g36.7g8.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna119g159kcal12g18.4g4.2g1.8g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.5g3.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885