Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Nakki, keskiarvo 48g113kcal5.5g0.6g10g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g121g36kcal1.8g5.4g0.5g3g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g32g15kcal0.1g3.5g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g32g52kcal0.7g1.2g4.8g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g2.4g5.3kcal0.1g0.6g0.3g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g459kcal16.4g22.6g33.2g6.2g
Valittu annoskoko237g230kcal8.2g11.3g16.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna119g115kcal4.1g5.7g8.3g1.6g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966