Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)38g131kcal5.1g24.6g1.1g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow75g60kcal3.2g9.8g0.7g2.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g47g52kcal1.4g1.5g4.7g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g785kcal48g71.8g33.6g9.2g
Valittu annoskoko237g393kcal24g35.9g16.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna119g196kcal12g18g8.4g2.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390