Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g50g185kcal3g17.5g11.5g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g47g127kcal8.4g0.9g9.8g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana475g786kcal29.8g52.6g50.2g5.8g
Valittu annoskoko237g393kcal14.9g26.3g25.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna119g197kcal7.5g13.2g12.6g1.5g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158